17.9 C
Cristian

Populație : 6292 👥

17.9 C
Cristian
joi, 20 iunie 2024

Brașov | Neustadt im Burzenland | Keresztényfalva

Primăria Cristian : la inițiativa Primăriei Cristian, RATBV va reînființa linia 110, pentru început cu șase curse în fiecare zi lucrătoare

Must read

În urma analizei rezultatelor dezbaterii publice vizavi de transportul metropolitan, au fost întreprinse discuții cu reprezentanții AMDDTPBV, privind optimizarea serviciilor de transport în comun pentru locuitorii comunei noastre.

✅ Astfel, la inițiativa Primăriei Cristian, RATBV va reînființa linia 110, pentru început cu șase curse în fiecare zi lucrătoare. Au fost solicitate douăsprezece curse zilnice, dar RATBV nu dispune pentru moment de logistica necesară acoperirii acestei cereri. Vom continua discuțiile cu operatorul de transport și sperăm ca până la finalul anului să reușim dublarea numărului de curse pe linia 110.
🚍 Începând de luni, 18 septembrie, un autobuz „Menarini“, Euro 6, va deservi linia 110, care asigură legătura între terminalul „Stadionul Municipal” și capătul de linie „Tineretului” din Cristian. Pe această linie vor fi realizate două curse (tur-retur) dimineața și alte patru curse după-amiaza doar în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale nu va circula. Graficul de circulație va fi afișat în toate stațiile de pe traseu, precum și pe site-ul RATBV, în link-ul din primul comentariu, afișele purtând mențiunea „Valabil din 18.09.2023”. De menționat și faptul că, pentru a se asigura o cât mai bună corelare și coordonare între liniile cu indicativele 110 și 120, orarul acesteia din urmă va fi modificat tot de luni 18 septembrie 2023.
📌 Primăria Cristian a început și demersurile pentru înființarea unei stații pe Ghimbavului, urmând ca după autorizarea acesteia, să introducem curse care să deservească și această zonă.
Vom continua monitorizarea și analizarea situației transportului public din Cristian și vom face constant toate demersurile necesare pentru îmbunătățirea condițiilor acestuia.
🙏🏻 Vă mulțumim pentru înțelegere!

Primăria Cristian, Brașov

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Cristian | Neustadt im Burzenland | Keresztényfalva | Brașov

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura