15.6 C
Cristian

Populație : 6292 👥

15.6 C
Cristian
joi, 25 iulie 2024

Brașov | Neustadt im Burzenland | Keresztényfalva

Mihai Grapă : vă mulțumesc pentru tot sprijinul și încrederea pe care mi le-ați acordat în această campanie

Must read

Pe parcursul campaniei, bunica mea Tatiana, care va împlini anul viitor 100 de ani, mi-a spus că tare mult și-ar dori ca eu să fiu ales primar astfel încât să fiu cel care îi va oferi premiul la aniversarea centenarului. Aceste cuvinte m-au emoționat profund și mi-au întărit hotărârea de a continua să mă implic cu mai multă energie pentru comunitatea noastră, astfel încât toți cetățenii, indiferent de vârstă, să simtă că sunt prețuiți și respectați. Este singurul regret pe care îl am în raport cu rezultatul votului de ieri.
Oameni dragi,
din suflet vreau să vă mulțumesc pentru tot sprijinul și încrederea pe care mi le-ați acordat în această campanie. Chiar dacă nu am reușit să câștigăm alegerile, am obținut un rezultat remarcabil datorită vouă.
Faptul că am reușit să obținem un scor extrem de bun este o dovadă a solidarității și implicării voastre necondiționate. Am fost inspirat de dorința voastră de a vedea o schimbare pozitivă în comunitatea noastră și de angajamentul vostru față de un viitor mai bun pentru Cristian.
Am întâlnit oameni minunați în această călătorie, am ascultat povești de viață emoționante și am învățat cât de puternică este comunitatea noastră atunci când ne unim forțele. Voi sunteți adevărații eroi, cei care ați crezut în viziunea mea și a echipei mele și care ne-ați susținut la fiecare pas.
Acest rezultat nu este sfârșitul, ci doar începutul unei noi etape. Vom continua să luptăm pentru valorile și proiectele în care credem, cu și mai multă determinare și pasiune!
Vă mulțumesc încă o dată pentru tot efortul și dedicarea voastră. Fiecare vot, fiecare vorbă de încurajare și fiecare gest de susținere au contat enorm pentru mine. Împreună, vom continua să construim un Cristian european, într-o Românie modernă, un Cristian unit, puternic și prosper.
Cu recunoștință și respect,
al vostru Mihai Grapă
- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Cristian | Neustadt im Burzenland | Keresztényfalva | Brașov

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura